Sunday, August 5, 2012

High Beam

The headlights tells the people an AUDI is coming.
Dah lame dah aku pendam bende ni dalam hati aku. Arini baru rase nak sound sume rakyat Malaysia yang Janji Ditepati! 

eh eh eh. bukan. 

Rakyat Malaysia kalau dah bawak kerete besar, mahal, mewah serta anggun memang bawak kerete macam jalan mak bapak datuk die punye jalan. haih =.= Suke suke hati je bawak kerete malam2 pasang High Beam di kala kerete bderet blakang lori. Aku yang mate da kire bole rock masih oke pon bole tbabas dek penangan Lampu Mahal Diorg ni. Tau laaa. kerete2 yg aku pkai ni lampu ni kaler oreng je, jgn laa hine sgt oke. =.=

Bradab laa anda di jalan raye. bye. 
Selamat bpuase dan bhatihati dijalan raye bile balik kampung.
#idamandihatiAUDI


1 comment: